Ajankohtaista

Täältä lyödät tietoa poikkavista aukioloajoista, tulevista tapahtumista ym.

Olemme avanneet verkkokaupan osoitteeseen kauppa.kantapaja.fi

Poikkeavat aukioloajat

Tällä hetkellä koronatilanteen vuoksi olemme auki lyhennetyin aukioloajoin:

Ti, pe klo 11-17

Ke, to 10-18

La (sopimuksen mukaan)

Muut ajankohdat sovittavissa ja myös yksilöllinen ostosaika on järjestettävissä. Ota meihin yhteyttä p. 050 3219011 tai myynti@kantapaja.fi

Tulevat tapahtumat

Footbic tutustumistunti

27 08 @ 18:00 - 19:00

Footbic on jalkaterien hyvinvointiin ja kuntoutukseen tarkoitettu harjoitusmuoto, jossa käytetään pehmeitä Footbic Basic -palloja. Harjoittelumuoto sopii ihan kaikille jalkojen hyvinvoinnista kiinnostuneille ja erityisesti jalkateräongelmista kärsiville.
Footbic -harjoittelusta on apua mm. plantaarifaskiitin ja vaivaisenluun kuntoutuksessa sekä ennaltaehkäisyssä. Myös erilaisiin päkiäalueen kiputiloihin sekä jalan holvikaarimuutoksiin voidaan saada apua footbic- harjoittelulla. Harjoittelu toimii myös loistavana oheistreeninä paljon lenkkeileville tai palauttavana harjoitteluna väsyneille jaloille työpäivän jälkeen.
Nyt on mahdollisuus tulla kokeilemaa Footbic -harjoittelua ja saamaan samalla vinkkejä omien jalkaterien hyvinvoinnin tukemiseen.
Tutustumistunti on ilmainen ja tunnille otetaan 10 osallistujaa.
Ilmoittautuminen sähköpostitse myynti@kantapaja.fi.
Tervetuloa!
Ajankohta 22.-29.8.2020 lauantaisin klo 10-11 (2x60min)
Tällä tiiviskurssilla tutustutaan  pilatekseen harjoittelumuotona ja opetellaan kehonhallinnan perusteita. Käymme rauhassa läpi pilatesharjoittelun perustekniikkaa. Kurssin käytyäsi pystyt helposti jatkamaan harjoittelua alkeisjatkoryhmässä.
Pilatesharjoittelussa yhdistyvät voima- ja liikkuvuusharjoittelu, tavoitteena hyvä kehonhallinta ja lihastasapaino. Kurssilla edetään omaan yksilölliseen tahtiin ja sinulla on mahdollisuus saada myös yksilöllisiä vinkkejä harjoitteluun.
Kurssin ohjaajana toimii fysioterapeutti Sanna Koli
Kurssin hinta: 25 euroa/henkilö (max 10 osallistujaa). Kurssille on mahdollista osallistua myös etänä.
Ilmoittautumiset 20.8.2020 mennessä laittamalla sähköpostia osoitteeseen myynti@kantapaja.fi. Mielellään vastaamme sitä kautta myös mahdollisiin kysymyksiin kurssista.

Pilatesta pallolla -kurssi (2x60min)

14 07 @ 10:00 - 19 09 @ 11:00

Tällä tiiviskurssilla tutustumme pehmeän pilatespallon käyttöön ja teemme sitä hyödyntäen monipuolisia harjoitteita. Pallo toimii loistavasti mm. rangan liikkuvuusharjoitteissa sekä tuo tehoa keskivartalon voimaliikkeisiin. Pallo toimii sekä asentoa tukevana, helpottavana että myös haastetta lisäävänä välineenä riippuen liikkeestä. Ja lisäksi sen kanssa harjoittelu on tosi hauskaa.
Pilatesharjoittelussa yhdistyvät voima- ja liikkuvuusharjoittelu, tavoitteena hyvä kehonhallinta ja lihastasapaino. Kurssilla edetään omaan yksilölliseen tahtiin ja sinulla on mahdollisuus saada myös yksilöllisiä vinkkejä harjoitteluun. Kurssi soveltuu erityisen hyvin pilateksen perusteet hallitseville.
Ajankohta 12.9.-19.9.2020 lauantaisin klo 10-11 (60min x2)
Kurssin ohjaajana toimii fysioterapeutti Sanna Koli
Kurssin hinta: 25 euroa/henkilö (max 10 osallistujaa)

Ilmoittautumiset 10.9.2020 mennessä nettisivujen kautta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen myynti@kantapaja.fi. Mielellään vastaamme sitä kautta myös kysymyksiin kurssista.

Järjestäjä

Kantapaja
Jalkinekauppa Hierontapalvelu Terveys ja hyvinvointi -sivusto

APUA JALKAONGELMIIN

Meiltä aina asiantuntevaa palvelua kaikkiin tilanteisiin.

Ota yhteyttä!