Ajankohtaista

Täältä lyödät tietoa poikkavista aukioloajoista, tulevista tapahtumista ym.

Olemme avanneet verkkokaupan osoitteeseen kauppa.kantapaja.fi

Poikkeavat aukioloajat

Tällä hetkellä koronatilanteen vuoksi olemme auki lyhennetyin aukioloajoin:

Ti, pe klo 11-17

Ke, to 10-18

La (sopimuksen mukaan)

Muut ajankohdat sovittavissa ja myös yksilöllinen ostosaika on järjestettävissä. Ota meihin yhteyttä p. 050 3219011 tai myynti@kantapaja.fi

Tulevat tapahtumat

Kesän pilatestunnit

18 06 @ 18:00 - 19:00

Pilatesharjoittelussa yhdistyvät voima- ja liikkuvuusharjoittelu, tavoitteena hyvä kehonhallinta ja lihastasapaino. Tunnilla edetään omaan yksilölliseen tahtiin ja liikkeet tehdään rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen. Tunti sopii hyvin ihan kaikille lajista kiinnostuneille. Pilatesharjoittelu tuo hyvää vastapainoa muulle lajiharjoittelulle sekä staattisille, kuormittaville työasennoille. Harjoittelun painopisteet ovat kehon syvien tukilihasten vahvistaminen sekä kehon liikkuvuuden lisääminen.

Tunnit toteutetaan ONLINE -tunteina Zoom -palvelun kautta. Saat linkin sähköpostiin, josta pääset osallistumaan tunnille.

Ajankohta: Torstaisin 18.6.- 9.7.2020 klo 18-19 (4x60min)

Kurssin ohjaajana toimii fysioterapeutti Sanna Koli

Kurssin hinta: 45 euroa.
Voit myös osallistua yksittäisille tunneille, tuntihinta 12e.

Ilmoittautumiset 18.6.2020 mennessä sähköpostitse myynti@kantapaja.fi.

Mielellään vastaamme sitä kautta myös kysymyksiin kurssista.

Tunnilla keskitymme kehonhuoltoon ja liikkuvuuden edistämiseen monipuolisin harjoittein. Jos etätyöt ovat alkaneet tuntua kehossa, tai tykkäät vaikka lenkkeillä paljon, tukee tämä treenitunti hyvin kehonhyvinvointia, tuo vastapainoa muuhun harjoitteluun ja apua kireyksiin.

Lihaskalvot eli fasciat ovat tärkeä osa kehomme toiminnallisuutta ja niiden mahdollistavat lihastoimintaketjut ovat liikkumisemme edellytys. Fascioiden kireystilat aiheuttavat erilaisia kipuja ja liikerajoituksia kehossamme ja niihin voidaan fasciatreenillä hyvin vaikuttaa.

Tunnilla liikkeet tehdään rauhalliseen tahtiin omaa kehoa kuunnellen ja tunti soveltuu hyvin ihan kaikille aiheesta kiinnostuneille. Samalla tunti myös rentouttaa kiireisen arjen keskellä.

Tunti toteutetaan ONLINE -tuntina Zoomin kautta.

Ohjaajana toimii fysioterapeutti Sanna Koli

HINTA 12e/ 75min

Ilmoittautumiset: sanna.koli@kantapaja.fi

Tervetuloa mukaan! 🙂

APUA JALKAONGELMIIN

Meiltä aina asiantuntevaa palvelua kaikkiin tilanteisiin.

Ota yhteyttä!