Ajankohtaista

Täältä lyödät tietoa poikkavista aukioloajoista, tulevista tapahtumista ym.

Olemme avanneet verkkokaupan osoitteeseen kauppa.kantapaja.fi

Aukioloajat

Aukioloajat 1.9.2020 alkaen:

Ti 10-14

Ke 11-18

To 12-18

Pe 10-17

La 11-14

Muut ajankohdat sovittavissa ja myös yksilöllinen ostosaika on järjestettävissä. Ota meihin yhteyttä p. 050 3219011 tai myynti@kantapaja.fi

Tulevat tapahtumat

Etätyö ja näyttöpäätetyöskentely aiheuttavat monelle mm. niskahartiaseudun ja alaselän ongelmia. Tällä kurssilla pyrimme huoltamaan kehoa monipuolisesti sekä tarjoamaan vastapainoa staattiselle istumatyölle. Saat myös vinkkejä miten työpäivän aikana pidät yllä hyvää oloa kehossa.
Kurssin sisältö on yhdistelmä pilatestyyppistä harjoittelua, fasciatreeniä sekä liikkuvuusharjoittelua. Painopisteenä kehon lihastasapaino, selkärangan liikkuvuus sekä hyvä ryhti.
Kurssi toteutetaan etäyhteydellä Zoomin kautta. Mahdollisuus myös tallenteeseen.
Ajankohta: Torstaisin 18.3.-8.4.2021 klo 18-19 (4x60min)
Ohjaaja: Fysioterapeutti Sanna Koli
Hinta: 40euroa/hlö
Meillä käy maksuvälineenä myös E-passi, Smartum, Eazybreak ja Edenred.
Ilmoittautumiset 15.3.2021 mennessä sähköpostiste myynti@kantapaja.fi.

Footbic tutuksi -kurssi (2x45min Online)

13 03 @ 10:00 - 20 03 @ 11:00

FOOTBIC on jalkaterien hyvinvointiin ja kuntoutukseen tarkoitettu harjoitusmuoto, jossa käytetään pehmeitä Footbic Basic -palloja.
Harjoittelumuoto sopii ihan kaikille jalkojen hyvinvoinnista kiinnostuneille ja erityisesti jalkateräongelmista kärsiville.
Footbic -harjoittelusta on apua mm. plantaarifaskiitin ja vaivaisenluun kuntoutuksessa sekä ennaltaehkäisyssä. Myös erilaisiin päkiäalueen kiputiloihin sekä jalan holvikaarimuutoksiin voidaan saada apua footbic- harjoittelulla. Harjoittelu toimii myös loistavana oheistreeninä paljon lenkkeileville tai palauttavana harjoitteluna väsyneille jaloille työpäivän jälkeen.
Nyt on mahdollisuus päästä kokeilemaan Footbic -harjoittelua ja saamaan samalla vinkkejä omien jalkaterien hyvinvoinnin tukemiseen. Kurssin jälkeen pystyt jatkamaan harjoittelua omatoimisesti.
Kurssi sisältää kaksi 45min ONLINE-tuntia sekä FOOTBIC -peruspaketin, jossa perusohjeet sekä kaksi footbic basic-palloa. Jos sinulta löytyy jo pallot, kurssin hinta on 16e.
Tunnit pidetään ZOOM-yhteydellä lauantaina 13. ja 20.3. klo 10-11. Tunnin aikana harjoittelun ohessa saat tietoa eri jalkateräongelmien kuntouttamisesta. Tunnin aikana on mahdollista käydä myös keskustelua ohjaajan kanssa.
Ohjaaja: Fysioterapeutti Sanna Koli
Kurssin hinta: 59e
(sis. Footbic-peruspaketin postitettuna/noudettuna, ovh 39.90e + postikulu 5,90e)
Ilmoittautuminen sähköpostitse: myynti@kantapaja.fi
Tervetuloa mukaan!

Pilateskurssi (15x60min Online)

13 01 @ 18:00 - 28 04 @ 19:00

Kantapajan pilateskurssi starttaa taas tammikuussa. Kurssi toteutetaan pääasiassa etäyhteydellä Zoom -palvelun kautta ja muutamia paikkoja on myös lähiopetukseen Kantapajan tiloissa vallitseva koronatilanne huomioiden.
Pilatesharjoittelussa yhdistyvät voima- ja liikkuvuusharjoittelu, tavoitteena hyvä kehonhallinta ja lihastasapaino.
Kurssi sopii kaikille lajista ja omasta kehonhuollosta kiinnostuneille. Kurssilla etenemme rauhalliseen tahtiin ja teemme monipuolisesti erilaisia harjoitteita mm. kehon syvien lihasten voimaa, rangan liikkuvuutta sekä hyvää ryhtiä ja sitä kautta hyvää oloa edistäen.
Pilatesharjoittelun on tutkitusti todettu vähentävän mm. alaselän ja niskahartiaseudun kiputiloja ja se toimii loistavana oheistreeninä muulle lajiharjoittelulle. Myös etätyön tuomille haasteille pilates tuo hyvää vastapainoa ja myös rentouttaa kiireisen arjen keskellä.
Ajankohta: Ke 13.1.-28.4. klo 18-19
Ohjaaja: Fysioterapeutti Sanna Koli
Hinta: 150 euroa/ hlö
Mahdollisuus myös ostaa kerta- tai sarjalippuja (12e tunti).
Ilmoittautumiset 5.1.2021 mennessä sähköpostiste myynti@kantapaja.fi.
Tervetuloa mukaan!
APUA JALKAONGELMIIN

Meiltä aina asiantuntevaa palvelua kaikkiin tilanteisiin.

Ota yhteyttä!