Kantapaja Oy on syksyllä 2019 perustettu terveysalan yritys, johon kuuluu myymälä Vantaan Tikkurilassa. Yritys haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaita tuotteita sekä ammattitaitoista asiakaspalvelua. Myymälästä löytyy paljon kenkiä sekä erilaisia tukituotteita, kuten tukipohjallisia, tukisukkia ja niveltukia. Valikoimista löytyy lisäksi myös paljon muita hyvinvointiin liittyviä tuotteita.

Sanna Koli
PERUSTAJA

Sanna Koli

Nimeni on Sanna ja olen Kantapajan perustaja. Olen ammatiltani fysioterapeutti ja toiminut pitkään mm. työfysioterapeutin työssä sekä myyjänä terveysalan myymälässä. Jo pitkään olen haaveillut oman yrityksen perustamisesta ja nyt on tullut oikea aika sen toteuttamiseen. Siispä iloisena ja onnellisena haluan nyt esitellä teille oman myymäläni Kantapajan.

Myymälässäni haluan tarjota asiakkailleni ammattitaitoista asiakaspalvelua sekä laadukkaita tuotteita, jotka on huolella valikoimaan valittu. Oman osaamiseni ja kokemukseni kautta pyrin löytämään kullekin asiakkaalle parhaiten soveltuvat tuotteet sekä auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tavoitteenani on myös lisätä tietoutta jalkojen hyvinvoinnista sekä hyvistä kengistä. Ns. terveyskenkä ei ole vain niille, joilla jalkaterissä on ongelmia, vaan kaikille, jotka haluavat liikkua töissä ja vapaa-ajalla mukavissa, jalkoihin hyvin istuvissa tukevissa kengissä. Jaloista huolehtiminen on tärkeä osa hyvinvointiamme, vaikuttaen koko kehoon. Panostamalla hyviin kenkiin, panostamme hyvinvointiimme ja voimme sitä kautta myös ennaltaehkäistä erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia sekä nauttia vapaasti aktiivisesta elämästä.

Tule siis rohkeasti käymään ja tutustumaan tuotteisiin, niin jutellaan lisää.

Iloisin terveisin
-Sanna