Kantapajan pilates

Järjestämme pilateskursseja myymälämme tiloissa Kivistössä. Kurssien ohjaajana toimii fysioterapeutti Sanna Koli. Tietoja tulevista kursseista löydät täältä sivuiltamme tai ottamalla meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä!
Ohjaajajaesittely

Sanna Koli

Olen toiminut pilatesohjaajana jo pian 10 vuotta. Viikkotunteja olen pitänyt eri yrityksissä sekä voimisteluseuroissa ja järjestänyt myös erilaisia lyhytkursseja. Nyt tuoreena yrittäjänä haluan tarjota kursseja myös yritykseni kautta. Tunneillani korostuu rauhallinen tempo ja tekemisen laatu. Vaikka tunnin yleisvaikutelma on rauhallinen, harjoittelemme tehokkaasti jokaisen yksilölliset tarpeet myös huomioiden. Tunnit soveltuvat ihan kaikille omasta hyvinvoinnista huolehtiville ja on hyvä oheistreeni myös muun lajiharjoittelun oheen. Pilates on loistava harjoittelumuoto myös esim. niskahartiaseudun ja selän alueen ongelmista kärsiville. Jokainen tekee tunnilla omaa kehoa kuunnellen, oman kuntotasonsa mukaisesti ja mahdollisuus on myös saada vinkkejä yksilölliseen harjoitteluun.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Tulevat tapahtumat

Kesän pilatestunnit

18 06 @ 18:00 - 19:00

Pilatesharjoittelussa yhdistyvät voima- ja liikkuvuusharjoittelu, tavoitteena hyvä kehonhallinta ja lihastasapaino. Tunnilla edetään omaan yksilölliseen tahtiin ja liikkeet tehdään rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen. Tunti sopii hyvin ihan kaikille lajista kiinnostuneille. Pilatesharjoittelu tuo hyvää vastapainoa muulle lajiharjoittelulle sekä staattisille, kuormittaville työasennoille. Harjoittelun painopisteet ovat kehon syvien tukilihasten vahvistaminen sekä kehon liikkuvuuden lisääminen.

Tunnit toteutetaan ONLINE -tunteina Zoom -palvelun kautta. Saat linkin sähköpostiin, josta pääset osallistumaan tunnille.

Ajankohta: Torstaisin 18.6.- 9.7.2020 klo 18-19 (4x60min)

Kurssin ohjaajana toimii fysioterapeutti Sanna Koli

Kurssin hinta: 45 euroa.
Voit myös osallistua yksittäisille tunneille, tuntihinta 12e.

Ilmoittautumiset 18.6.2020 mennessä sähköpostitse myynti@kantapaja.fi.

Mielellään vastaamme sitä kautta myös kysymyksiin kurssista.

Tunnilla keskitymme kehonhuoltoon ja liikkuvuuden edistämiseen monipuolisin harjoittein. Jos etätyöt ovat alkaneet tuntua kehossa, tai tykkäät vaikka lenkkeillä paljon, tukee tämä treenitunti hyvin kehonhyvinvointia, tuo vastapainoa muuhun harjoitteluun ja apua kireyksiin.

Lihaskalvot eli fasciat ovat tärkeä osa kehomme toiminnallisuutta ja niiden mahdollistavat lihastoimintaketjut ovat liikkumisemme edellytys. Fascioiden kireystilat aiheuttavat erilaisia kipuja ja liikerajoituksia kehossamme ja niihin voidaan fasciatreenillä hyvin vaikuttaa.

Tunnilla liikkeet tehdään rauhalliseen tahtiin omaa kehoa kuunnellen ja tunti soveltuu hyvin ihan kaikille aiheesta kiinnostuneille. Samalla tunti myös rentouttaa kiireisen arjen keskellä.

Tunti toteutetaan ONLINE -tuntina Zoomin kautta.

Ohjaajana toimii fysioterapeutti Sanna Koli

HINTA 12e/ 75min

Ilmoittautumiset: sanna.koli@kantapaja.fi

Tervetuloa mukaan! 🙂

Pilates lajina

Pilates on kehonhallintatekniikka, jonka kehitti saksalais-amerikkalainen Joseph Pilates 1900-luvun alussa. Menetelmä rantantui Suomeen 2000-luvun alussa ja suosio on siitä lähtien kasvanut kovaa vauhtia, niin kuntoilijoiden kuin urheilijoiden mm. tanssijoiden keskuudessa. Pilatesharjoittelua käytetään usein myös vammojen kuntoutuksessa.

Pilatesharjoittelu vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, kehittää lihastasapainoa ja liikkuvuutta, parantaa ryhtiä sekä opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Pilates soveltuu yhtä hyvin niin liikuntaa vähän harrastaneille kuin aivan huippu-urheilijoillekin. Harjoittelua voidaan tehdä hyvin eri tasolla ja on tärkeä aloittaa harjoittelu alkeiskurssista, jossa tärkeimmät tekniikat käydään perusteellisesti läpi.

Pilatestunnilla liikkeet tehdään rauhallisesti, omaan tahtiin, omaa kehoa kuunnellen. Liikkeisiin lisätään haastetta oman kehittymine mukaan. Tunnilla voidaan käyttää myös joskus välineitä, kuten kuminauhaa tai pehmeää pilatespalloa, jolloin liikkeisiin saadaan erilaista haastetta ja monipuolisuutta.