Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.
FOOTBIC on jalkaterien hyvinvointiin ja kuntoutukseen tarkoitettu harjoitusmuoto, jossa käytetään pehmeitä Footbic Basic -palloja.
Harjoittelumuoto sopii ihan kaikille jalkojen hyvinvoinnista kiinnostuneille ja erityisesti jalkateräongelmista kärsiville.
Footbic -harjoittelusta on apua mm. plantaarifaskiitin ja vaivaisenluun kuntoutuksessa sekä ennaltaehkäisyssä. Myös erilaisiin päkiäalueen kiputiloihin sekä jalan holvikaarimuutoksiin voidaan saada apua footbic- harjoittelulla. Harjoittelu toimii myös loistavana oheistreeninä paljon lenkkeileville tai palauttavana harjoitteluna väsyneille jaloille työpäivän jälkeen.
Nyt on mahdollisuus päästä kokeilemaan Footbic -harjoittelua ja saamaan samalla vinkkejä omien jalkaterien hyvinvoinnin tukemiseen. Kurssin jälkeen pystyt jatkamaan harjoittelua omatoimisesti.
Kurssi sisältää kaksi 45min ONLINE-tuntia sekä FOOTBIC -peruspaketin, jossa perusohjeet sekä kaksi footbic basic-palloa. Jos sinulta löytyy jo pallot, kurssin hinta on 16e.
Tunnit pidetään ZOOM-yhteydellä lauantaina 13. ja 20.3. klo 10-11. Tunnin aikana harjoittelun ohessa saat tietoa eri jalkateräongelmien kuntouttamisesta. Tunnin aikana on mahdollista käydä myös keskustelua ohjaajan kanssa.
Ohjaaja: Fysioterapeutti Sanna Koli
Kurssin hinta: 59e
(sis. Footbic-peruspaketin postitettuna/noudettuna, ovh 39.90e + postikulu 5,90e)
Ilmoittautuminen sähköpostitse: myynti@kantapaja.fi
Tervetuloa mukaan!

Varaa paikkasi alta

  Nimi*

  Sähköpostiosoite*
  Puhelinnumero
  Haluamasi kurssi*
  Kurssin päivämäärä*

  Kurssivaraus / kysyttävää kurssista?

  ..tai soittamalla 050 321 9011 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@kantapaja.fi

  Go to Top