Ladataan Tapahtumat
FOOTBIC on jalkaterien hyvinvointiin ja kuntoutukseen tarkoitettu harjoitusmuoto, jossa käytetään pehmeitä Footbic Basic -palloja. Harjoittelumuoto sopii ihan kaikille jalkojen hyvinvoinnista kiinnostuneille ja erityisesti jalkateräongelmista kärsiville. Jalkaterien haarjoittelulla voidaan ennaltaehkäistä ja kuntouttaa erilaisia jalkateräongelmia, kuten vaivaisenluut, vasaravarpaat ja plantaarifaskiitti. Myös erilaisiin päkiäalueen kiputiloihin sekä jalan holvikaarimuutoksiin voidaan saada apua footbic- harjoittelulla. Harjoittelu toimii myös loistavana oheistreeninä paljon lenkkeileville tai palauttavana harjoitteluna väsyneille jaloille työpäivän jälkeen.
Nyt on mahdollisuus päästä kokeilemaan Footbic -harjoittelua ja saamaan samalla vinkkejä omien jalkaterien hyvinvoinnin tukemiseen. Kurssin jälkeen pystyt jatkamaan harjoittelua omatoimisesti.
Kurssi sisältää neljä 45min ONLINE-tuntia sekä FOOTBIC -peruspaketin, jossa perusohjeet sekä kaksi footbic basic-palloa. Jos sinulta löytyy jo pallot, maksat vain tuntihinnan 10e/kerta.
Tunnit pidetään ZOOM-palvelimen kautta.
Ajankohta: Keskiviikkona 26.1.- 16.2. 2022 klo 19.15-20
Ohjaaja: Fysioterapeutti Sanna Koli
Kurssin hinta: 40e + Footbic-aloituspaketti 39,90 (nouto myymälästä tai postitus 5,90)
Ilmoittautuminen sähköpostitse 10.1. mennessä myynti@kantapaja.fi
Tervetuloa mukaan!

Varaa paikkasi alta

  Nimi*

  Sähköpostiosoite*
  Puhelinnumero
  Haluamasi kurssi*
  Kurssin päivämäärä*

  Kurssivaraus / kysyttävää kurssista?

  ..tai soittamalla 050 321 9011 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@kantapaja.fi

  Go to Top